Pijnlijk verlies Almere Sailors tegen the Hague Royals

De basketballers van Almere Sailors hebben afgelopen zaterdag met 85 – 78 een pijnlijk verlies geleden tegen The Hague Royals.

Tijdens de voorbereidingen van dit seizoen werd er nog ruim gewonnen van The Hague Royals waardoor met een goed gevoel richting Den Haag werd afgereisd. Dit goede gevoel was echter in de wedstrijd niet terug te zien. Na een kleine voorsprong in de eerste minuten van de wedstrijd liep Almere Sailors alleen nog maar achter de feiten aan. Onzorgvuldig spel zorgde voor ruimte aan de The Hague Royals zijde. De eerste helft werd dan ook afgesloten met een 43 – 38 stand.

Direct na de rust wist Almere Sailors de wedstrijd meer naar de hand te zetten. Binnen enkele minuten werd de achterstand omgezet naar een kleine voorsprong. Helaas was het team niet in staat om dit vast te houden. The Hague Royals zette meer druk, scoorde beter dan Almere Sailors en wist naar een ruime voorsprong van 14 punten weg te lopen. Alle pogingen om de wedstrijd alsnog om te keren liepen op niets uit waardoor een pijnlijk verlies voor Almere Sailors overbleef.

Aanstaande donderdag staat de thuiswedstrijd tegen Feyenoord basketball op de planning. Als het weer het toelaat zal deze starten om 19:30 en is het te volgen via de livestream op www.almeresailors.nl.

Menu