Stevig verlies van Almere Sailors bij Heroes Den Bosch

Almere – In de eerste 14 minuten van de wedstrijd leek Almere Sailors goed in staat om het gevecht met Heroes aan te gaan. Heroes nam steeds om een kleine voorspong maar Almere Sailors wist wel steeds weer aan te haken. In de 4de minuut van het tweede kwart wist het zelfs nog op voorsprong te komen. Vanaf dat moment wist Heroes echter een sterk overwicht te verkrijgen waarna het met een 18-5 run wegliep naar een ruststand van 50-39.

In het derde kwart walste Heroes Den Bosch volledig over Almere Sailors heen. Met maar liefst 39-9 was dit kwart volledig voor de thuisploeg. Almere Sailors was totaal niet in staat om weerstand te bieden aan de schotkracht (8 drietjes) van Heroes en kon aanvallend geen vuist maken.

Ook het vierde kwart was in eerste instantie volledig voor Heroes. Met een 0-9 run verkleinde Almere Sailors in het midden van het kwart enigszins de achterstand maar kon niet voorkomen dat met 119 – 74 een stevig verlies werd geleden.

Donderdag 18 februari 19:30 speelt Almere Sailors thuis de verschoven wedstrijd tegen Feyenoord basketball. Deze is zoals altijd te volgen via www.almeresailors.nl.

Menu